Lid worden?

Sdv Sepia is een dynamische en actieve vereniging die aspirant leden graag verwelkomt. Of je nu wil starten met snorkelen, een gebrevetteerd duiker wil worden, hebt je al eens gedoken maar wil je dit regelmatig ook in Nederland en in clubverband doen of speel je liever onderwaterhockey? Je bent altijd welkom bij sdv Sepia!

In de regel trainen we iedere maandag avond vanaf 19:15 in het grote bad van zwembad de Lansingh in Krimpen aan de IJssel en de gelegenheid om met ons in contact te komen. We vertellen je graag meer over de activiteiten van sdv Sepia en kan je kennis maken met een aantal leden.

Wil je eerst meer informatie? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.dan je naam en telefoonnummer naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Wat zijn de kosten voor jeugd t/m 15 jaar?

  • Het inschrijfgeld bedraagt € 27,95 voor jeugdleden tot en met 15 jaar, dit is inclusief scubadoeboek, het inschrijfgeld bij de NOB en een collectieve aansprakelijkheidsverzekering.
  • De contributie bedraagt € 167,50 per jaar voor jeugdleden tot en met 15 jaar middels automatische incasso.

 

Wat zijn de kosten voor volwassenen?

  • Het inschrijfgeld bedraagt € 57,50 voor volwassenen, dit is inclusief het inschrijfgeld bij de NOB en een collectieve aansprakelijkheidsverzekering.
  • De contributie bedraagt € 197,50 per jaar voor volwassenen middels automatische incasso. (€ 165,00 per jaar voor leden die reeds NOB lid zijn middels automatische incasso.)

 

De kleine lettertjes (bij ons dus in het groot!)

De contributiegelden worden in 4 termijnen geïncasseerd via automatische incasso. Je betaalt contributie aan Sepia en de NOB waarbij het contributiegeld voor de NOB altijd per jaar voldaan moet worden in 1 keer. Het NOB lidmaatschap loopt altijd van 1 januari t/m 31 december en kan je niet voortijdig stopzetten. Dat eindigt dus bij opzegging pas op 31 december van het jaar waarin je opzegt.

 

Een lidmaatschap opzeggen bij SDV Sepia.

Je lidmaatschap moet je opzeggen via het Secretariaat van SDV Sepia en kan per email of per post. Houdt u echter rekening met het volgende:

Opzegging van het Lidmaatschap dient te geschieden voor 1 december van het lopende verenigingsjaar! Bij tussentijdse opzegging is contributie verschuldigd tot en met 31 december. De opzegging wordt per email of schriftelijk bevestigd, als u binnen 4 weken nog niets heeft vernomen neemt u dan contact op met het secretariaat. Jeugdleden (tot en met 15 jaar) kunnen het lidmaatschap opzeggen voor 1 juni of voor 1 december. Bij tussentijdse opzegging is contributie verschuldigd tot en met 30 juni of 31 december van het lopende verenigingsjaar.

Meer weten? Contact onze secretaris This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

logo-sepia